Get a quote

Get a free quote now.

Thank you! Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Om oss

Goobit Group driver BT.CX, världens äldsta växlingstjänst för bitcoin & AML Desk, Sveriges första tjänst för AML/CTF inom kryptotillgångar.

Vårt mål är att bli den självklara leverantören av tjänster inom Bitcoin och den revolutionerande blockkedjetekniken.

Christian Ander

vd goobit group

Totalt sedan start

240 000+
registrerade kunder
12
års branscherfarenhet
2 000+ MSEK
handlade volymer
700 000+
exekverande ordrar

Unik branscherfarenhet

Bitcoin föddes den 3 januari 2009. Första gången en individ genomförde en transaktion avsedd som betalning för en tjänst var den 22 maj 2010 (Två pizzor för 10.000 btc. Han fick dem levererade hem.) Från 2011 skulle man kunna säga att det som blivit krypto- eller blocktechbranschen börjar växa, först i Nordamerika och sedan i Europa där det första bitcoinbolaget startas hösten 2011.

Europas näst första bolag inom krypto och bitcoin öppnar den 28 januari 2012, och det är svenska Goobit som driver en växlingstjänst; BTCX - Bitcoin Exchange. Sedan dess har vi byggt en närmast oslagbar erfarenhet inom vårt fält. Många motgångar har övervunnits och nu är vi i finrummet i och med vår genomförda listning av aktien på Nasdaq First North Growth Market.

Säkerheten och tryggheten först

En tidig insikt på Goobit var den att med sitt felaktiga rykte om att vara en "anonym valuta" (bara kontanter är anonyma, bitcoin är pseudonyma) så måste bolaget göra en särskild poäng av att slå ned på alla sorters bedrägeriförsök eller liknande och alltid stå tillsammans med myndigheterna på kundens sida.

Drömmarna om en värld utan banker som kan anses finnas bland vissa bitcoinintresserade individer är inget för oss. Vi vill bygga goda relationer med alla. 2018 höll vi föredrag på ämnet "Vad är Bitcoin" för Svenska Sparbanksföreningens årsmöte och under 2020 har vi till och med blivit välkomnade i Polishuset för att berätta om kryptovalutor, vårt bolag och hur vi jobbar med compliance-frågor.

Ingen kan bortse från krypto och bitcoin

Under de tidiga åren blev flera aktörer avogt inställda till vår verksamhet så fort de hörde ordet "bitcoin". Med tiden kommer alla aktörer inom Bank-, Finans- och Fintechsektorn att inse att tekniken är här för att stanna och att alla måste anpassa sig till de stora möjligheterna.

Då finns Goobit Group, Goobit AML Desk och BTCX där, för att med öppna armar dela vår erfarenhet och vår organisation med alla som vill in i blocktechbranschen.

The team

Varför investera i Goobit Group?

investor Relations