Goobit tecknar avtal med Zaver om betalningslösningar

2021-10-05
8:00

Goobit Group AB (publ) har ingått avtal med det snabbväxande fintechbolaget Zaver för att kunna erbjuda kunderna Zavers betalningslösningar. Samarbetet innebär att Goobit Group kommer att kunna erbjuda en smidig premium-lösning som en framtida del av företagets VIP-erbjudande som lanseras under oktober 2021. Zavers betalningsplattform förstärker användarupplevelsen och ökar konverteringsgraden på Goobits handelsplattform BTCX.

”Vårt avtal med Zaver innebär att vår handelsplattform BTCX blir mer användarvänlig. Vi ser det initialt som en framtida tilläggstjänst för våra VIP-kunder som vi vill erbjuda extra bra förmåner och smidiga betalningstjänster. Avtalet är ett viktigt steg mot att erbjuda marknadens mest moderna användarupplevelse,” säger Pär Helgosson, VD för Goobit Group.

Zaver (Frink AB) är ett svenskt betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn som utvecklar en rad olika lösningar för såväl e-handel som In-store, med betalmetoder såsom exempelvis Swish, direktbetalning och BNPL (Buy Now Pay Later) i bolagets checkout.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pär Helgosson, VD Goobit Group
tel: +46 70 978 80 00
E-post: par.helgosson@goobit.se

Om Goobit
Goobit AB registrerades 2012, är ett av världens första, och Sveriges ledande kryptoväxlingsbolag. Bolaget erbjuder växlingstjänster av svenska kronor och euro till de digitala valutorna bitcoin och ether, och har hittills växlat över 1,7 miljarder kronor. Bolagets mest kända varumärken är BTCX Express och Standard BTCX. Goobit Group AB (publ) registrerades 2013 och är en koncern med verksamheter i de helägda dotterbolagen Goobit AB, Goobit Blocktech AB och Goobit Exchange AB. Goobit AB erbjuder sina tjänster till privatpersoner, företagskunder samt finansiella institut.

Bifogade filer