Goobit Group utser ny CFO

2022-01-17
8:30

Goobit Group har utsett Bjarne Ahlenius till ny CFO. Bjarne har en gedigen erfarenhet som CFO i snabbväxande företag och kommer senast från rollen som CFO & COO i Cura Sweden AB där riskkapitalbolaget Verdane är största ägare. Bjarne har även en bakgrund inom revision och corporate finance på EY samt erfarenhet från reglerade och noterade bolag.

”Anställningen av Bjarne är ett steg på resan att ta Goobit till nästa nivå. Att växa i en reglerad samt noterad miljö ställer höga krav på bolagets CFO och Bjarne är helt rätt för den rollen,” säger Goobit Groups VD Erika Eliasson. 
 
Bjarne tillträder rollen som CFO den 8 mars 2022.  
 
”Goobit verkar i en mycket spännande och snabbväxande bransch med många möjligheter. Jag tror att vi bara har sett början på blockchain- och kryptobranschen där jag med min tidigare arbetslivserfarenhet ser fram emot att kunna bidra till Goobits framtida tillväxt,” säger Bjarne Ahlenius. 
 
Goobits nuvarande CFO Joachim Lundberg har beslutat att gå vidare till en annan arbetsgivare. 
 
Kontaktperson: 
Erika Eliasson, VD, Goobit Group AB (publ)
Email: erika@goobit.se 
 
Om BTCX / Goobit Group 
Goobit AB registrerades 2012, är ett av världens första, och Sveriges ledande kryptoväxlingsbolag. Bolaget erbjuder växlingstjänster av svenska kronor och euro till de digitala valutorna bitcoin och ether, och har hittills växlat över 1,9 miljarder kronor. Bolagets mest kända varumärken är BTCX Express och Standard BTCX. Goobit Group AB (publ) registrerades 2013 och är en koncern med verksamheter i de helägda dotterbolagen Goobit AB, Goobit Blocktech AB och Goobit Exchange AB. Goobit AB riktar sig till privatpersoner, företagskunder samt finansiella institut. 
 
För mer information, se Goobits hemsida www.goobit.se 

Bifogade filer