Goobit erbjuder deklarationshjälp med kryptotransaktioner via partners

2023-03-16
15:52

Goobit Group AB:s (publ) dotterbolag, Goobit AB, erbjuder deklarationshjälp med kryptotransaktioner i samarbete med Divly, Monetax och DLT Accounting för att förenkla deklarationsprocessen. Dessa samarbeten innebär att alla kunder, oberoende av hur komplex deklaration de har, enkelt kommer att kunna deklarera sina kryptotransaktioner genom en K4-blankett.

"Vi vill ge våra kunder en hjälpande hand då de ska upprätta sin deklaration. Det kan vara knepigt att göra rätt med krypto och genom våra nya samarbeten förenklas processen. Samarbetena går även i linje med Goobits åtagande att underlätta både för privatpersoner och myndigheter att göra rätt för sig", säger Christian Ander, VD och grundare av Goobit Group.

"Vi är stolta över vårt nya samarbete med Goobit. Det är ett stort steg i rätt riktning att göra deklarationen enklare för kryptoanvändare. Det är samarbeten som dessa som krävs för att göra det lätt att göra rätt för sig", säger Carl Gärdselll, VD och medgrundare på Divly.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Ander, VD, Goobit Group AB
Email: ir@goobit.se

Certified Adviser:
Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Om BTCX / Goobit Group
Goobit AB registrerades 2012, är ett av världens första, och Sveriges ledande kryptoväxlingsbolag. Bolaget erbjuder växlingstjänster av svenska kronor och euro till de virtuella valutorna Bitcoin och Ether, och har hittills växlat över 2,0 miljarder kronor. Bolagets mest kända varumärken är BTCX Express och Standard BTCX. Bolaget erbjuder utöver växling även tjänster inom anti-money laundering (AML) via AML Desk samt compliance för virtuella valutor och digitala tillgångar. Goobit Group AB (publ) registrerades 2013 och är en koncern med verksamheter i de helägda dotterbolagen Goobit AB, Goobit Blocktech AB och Goobit Exchange AB. Goobit AB riktar sig till privatpersoner, företagskunder samt finansiella institut.

För mer information, se Goobits hemsida www.goobit.se

Bifogade filer